Tips til Iphone

Gode Iphone-tips

Brugervurdering:  / 4
DårligBedst 

Bekvemmeligt Tip: Åbn Ur-programmet, vælg alarmer, og indstil iPhonen til at alarmere efter 10 minutter, 1 time, eller når du har brug for at gå eller komme videre. IPhone's alarmer bruger en af dine ringetoner til at alarmere dig, så det vil lyde som om nogen ringer til dig. Kast et blik på telefonen og tag den, lyt opmærksomt og fortæl så at du er nødt til at løbe - der er noget du skal ordne.

 

 
 Ændre "sendt fra min Iphone": Hvis du vil ændre din e-mail signatur, gøres det sådan: Gå til indstillinger, E-post  kontakter  kalendere, gå til Signatur og ændre den som du vil.
 Vis ikke sms-besked på forsiden: Dette gøres ved at gå til Indstillinger, Beskeder og slå så "vis oversigt" fra - så vises der blot på forsiden at der er kommet en sms fra vedkommende, men ikke indholdet.
 
 Kort:  Hvis du kører i byområder, kan du få vist hvilke trafikknudepunkter der er - så du kan køre udenom disse. Dette gøres ved at du under kortet trykker nederst i højre hjørne på det "rullede" papir, hvorefter du skal trykke på "vis trafik" - de grønne, gule og røde markeringer viser henholdsvis hvor trafikken kører over 80 km/t (grøn), hvor der køres mellem 40 og 80 km/t (gul) og hvor der køres 0 til 40 km/t. (rød) Smart ikke?
 Zoom kamera: For at zoome med kameraet, skal du blot trykke på skærmen (mens du er i kameraet naturligvis) indtil "zoomlinien" kommer frem nederst på skærmen.
 Børnelås: Hvis du har behov for at dine børn ikke skal kunne gå ind i specifikke programmer mv., så kan du tilslutte en børnelås sådan: Indstillinger, Generelt, Begrænsninger og "slå begrænsninger til" - og her kan du så lave børnelås på de programmer som der ikke skal kunne bruges.
 Kort: Du kan under kort opleve locationer forinden du skal besøge dem - med streetview knappen (hvid mand i rød cirkel) Tryk på knappen får at se et "streetview" af locationen. Du kan også se hvor dine kontakter bor ved blot at klikke på kontakter under kort og derefter streetview-knappen. Tryk på de hvide pile i streetview for at bevæge dig på lokationen.
 "Mobile Me"- find min mobil: Sæt din Iphone op så du kan finde den igen, såfremt den bliver væk eller stjålet: Gå til Indstillinger, mail-kalender-kontakter, Sørg for at "push" er sat til - opret ny konto, og derefter "Mobile Me", indtast dine applekontooplysninger og Gem. Derefter sætter du Mail, kontakter, kalender og bogmærker til - og husker naturligvis også at slå "Find min Iphone" til :-). Hvis du så mister iphonen, så kan du logge på Me.com for at få adgang til "Find mi iphone" og derefter vi et kort finde din Iphone. :-) Du kan også sende en besked til din iphone fra Me.com, som så dukker frem på din Iphone skærm, selvom den er låst. F.eks. "Aflevér min Iphone til xxxx..." Du kon også nulstille Iphonen fra Me.com, så dine personlige oplysninger ikke falder i de forkerte hænder.
 Kend din Iphone: Hvis du vil vide hvormange sange, videos, applikationer du har på din iphone og hvis du vil kende din iphones kapacitet, så gå til Indstillinger, Generelt og tryk på "Om".