Tips til Iphone

Flere simple og brugbare tips

Brugervurdering:  / 4
DårligBedst 

 Gå til toppen af ​​siden:
Når du bruger iPhone-apps, kan du automatisk scrolle til toppen af siden ved at trykke på "top bar". Top-baren er den hvor der står anført klokken, Iphones forbindelser og batteristatus. I Safari vil dette også give url adresselinjen i toppen.

 Gem fotos fra Safari:
Når du bruger browseren hvor som helst med Safari, så skal du blot røre ved billedet og holde fingeren på billedet, indtil en menu dukker op - derefter vælger du arkiver billede. Det gemte billede er placeret under kamerarullen.

 

 Tilpas-til-side: Kolonne, ord og billede
Når du surfer på websider på Safari, kan du med et dobbelttryk på en kolonne, ord eller billeder, tilpasse det valgte til din iphone´s skærm.

  Lav et Ikon for en foretrukken webside:
Når du bruger browseren på en webside i Safari, så kan du tilføje et ikon til dit startskærm, ved at trykke på knappen "buet pil" nederst på skærmen og derefter vælge "Føj til hjemmeskærm". Ikonet er et skærmbillede af den side, du var på. Du kan lave et pænt ikon ved at zoome ind et bestemt element på siden. Det kan være hjemmesidens logo eller et billede derfra.

 Nulstil din iPhone:
Tryk og hold "Home" knappen og "Sleep" knappen for at nulstille din iPhone i mindst 10 sek.. Et hvidt lys blinker, skærmen slukkes, og tænder igen. Husk at holde begge knapper nede, indtil skærmen vender tilbage til tændt. Ingen af dine "settting" bliver ændret på denne måde.

 Fastfrosset Iphone?: Har du nogensinde brugt en app, og det er endt med at din Iphone er gået istå - eller "frosset fast" så at sige? Du kan afbryde den ved at trykke på "Home" knappen i mindst seks sekunder.

   at slette en mail eller sms ved at "stryge" fingeren over det:
I Mails, sms og andre steder, der oplister beskederne, kan du hurtigt slette en mail eller sms ved at føre fingeren hen over elementet - vandret - ... ligesom du efterligner bevægelsen at overstrege noget. Denne bevægelse frembringer en Slette-knap, så du er i stand til at bekræfte din slette-handling.

 Nedsæt din auto-lock-tid: Tryk på Generelt, Auto-lock og vælg tiden,

 Gem apps, når dine børn bruger iphonen: Hvis du har behov for at skjule nogle af dine apps, når dine børn eller andre uvedkommende skal bruge din iphone, så kan du gå til Indstillinger, Generelt, Begrænsninger og her kan slå begrænsningerne til, så de ikke kan ses på Home-skærmen.

 VoiceOver: Under Generelt, og Tilgængelighed, kan du slå "VoiceOver" til - så får du læst emner op på skærmen. Dette gøres ved at røre ved et emne, hvorefter en "mekanisk stemme læser alle emner op som eks.står i push-op meddelelser og andre emner som du vælger på skærmen. Udtalen af det danske sprog er dog noget speciel. :-) Prøv det og få et godt grin.

  Safari - internet: Hvis du vil ændre søgemaskine fra stardard-google, så gå til Indstillinger, Generelt, Safari og derfra kan du ændre søgeprogram.