Tips til Iphone

Del dit mobile internet med en anden enhed.

Brugervurdering:  / 1
DårligBedst 

Med Internetdeling på din iphone, kan du forbinde andre enheder - android, ipods eller computere med internettet via mobildataforbindelsen på din iPhone og bluetooth eller wifi. Hvad kan jeg bruge det til? Jo hvis du har "ubegrænset" mobilt internet, og din kæreste, ven eller barn ikke har, så kan dette udnyttes optimalt :-).

Din mobilaftale skal have aktiveret internetdeling som en del af din aftale om mobildata, for at funktionen kan bruges. Men det er stort set alles aftaler. Ellers kontakt din operatør for at få oplysninger om det.

Sådan gør du ved deling af mobildataforbindelse:

  1. Tryk på Indstillinger > Generelt > Netværk:
    Netværksindstillinger
  2. Vælg Internetdeling, og slå funktionen til:
    • Bemærk: Hvis "Indstil Internetdeling" vises, er funktionen endnu ikke inkluderet i din aftale om mobildata. Kontakt operatøren for at få hjælp.
       
  3. Aktiver Bluetooth eller USB. På iPhone 4 bliver du bedt om at aktivere Wi-Fi, hvis Wi-Fi er slået fra.

Når du er færdig med at konfigurere Internetdeling, kan du få adgang til indstillingerne direkte under Indstillinger > Internetdeling.

Dernæst skal din ven´s, barn´s eller kæreste´s enhed aktivere sin blutooth´s forbindelse og finde din iphone. Derefter skal der indtastes din iphones wi-fi adgangskonde og så er din ven kørende...! Smart ikke? :-)

Bemærk en lille detaljer:  Du kan ikke bruge Wi-Fi-forbindelsen til at få adgang til internettet med, mens andre enheder bruger Wi-Fi til Internetdeling. Du kan kun dele en mobildataforbindelse – ikke en Wi-Fi-forbindelse.