Hvordan indløser jeg en "Promokode"?

Brugervurdering:  / 3
DårligBedst 

  

Her får du vejledning i hvordan du kan indløse en promokode eller et gavekort på Apple´s App Store/Itunes. 

Hos Appsportal.dk modtager vi løbende promokoder, når vi skal anmelde de mange forskellige apps, som udkommer til iPads og iPhones på App Store. En promokode er en rabatkode, som udstedes af Apple til App udviklere, som gerne vil promovere/markedsføre deres nye apps gratis til venner og familie, men promokoderne udleveres også for at markedsføre deres nye apps på websites som Appsportal.dk.

Vi har fået en del henvendelser på, hvordan man som Bruger anvender - eller rettere sagt - indløser en Promokode. Det er iøvrigt samme metode, der skal anvendes, hvis du får et gavekort til App Store. Det kan gøres på flere forskellige måder - du kan se nedenfor 2 af løsningsmodellerne.

Indløsning via din iphone eller ipad:

Du starter med at gå til AppStore ved at trykke på App Store´s blå app:

Når du er kommet ind i App Store, er løsningen for en iphone: du vælger at trykke på søgefunktionen i nederste menubar (kaldet "tab bar") og derefter skrive navnet på den app, som du skal bruge din promokode på. Her i eksemplet er der skrevet et app navn, som hedder "Petit Four". Når søgeresultatet er kommet frem, scroller du ned i bunden af skærmen, og her ser du knappen "indløs", som du trykker på. 

Derefter kan du skrive promokoden i det felt, som kommer frem - husk at indtaste store og små bogstaver rigtigt - og så starter download af app´en. Så er den klaret!

En anden metode er, at du kan trykke på menubaren (se ovenfor) under "udvalgt" og derefter gå helt til bunden af skærmbilledet - så er "indløs" knappen der også.

Løsningen for en Ipad: Når du er kommet ind i App Store, at du vælger at trykke på "udvalgt" i nederste menubar (kaldet "tab bar"). Når du er kommet ind i "udvalgte" - så går du til bunden af skærmbilledet og derefter trykke på "indløs". Herefter indtaster du din promokode i det felt der kommer frem. 

Indløsning via itunes på din PC eller MAC: 

Du starter med at åbne itunes - tilkobler derefter din iphone eller ipad til din PC/MAC - og trykker på "itunes store" under "Butik" i venstre side af itunes skærmbillede. 

Derefter går du til bunden af det skærmbillede, der kommer frem - og trykker på "indløs". Derefter skal du indtaste dit Apple id. 

Så indtaster du din promokode eller din gavekort-kode og så starter downloaden.

Se et par artikler mere om:

At holde dit batteri i topform

Gratis apps "æder" dit batteri

Se en god "task" - killer