Ipads som lærebøger..! sådan..!

Brugervurdering:  / 2

Nu vil Apple have tag i alle eleverne - de har idag lanceret et agressivt fremstød for digitale lærebøger på iPad. Det vil blive meget sjovere at være elev - Ipad´en er genial til lærebøger - sågar mange børnehaver har indkøbt Ipads i stor stil til børnene.

Del dit mobile internet med en anden enhed.

Brugervurdering:  / 7

Med Internetdeling på din iphone, kan du forbinde andre enheder - android, ipods eller computere med internettet via mobildataforbindelsen på din iPhone og bluetooth eller wifi. Hvad kan jeg bruge det til? Jo hvis du har "ubegrænset" mobilt internet, og din kæreste, ven eller barn ikke har, så kan dette udnyttes optimalt :-).

Jailbreak OK?

Brugervurdering:  / 8

Jailbreak ok?

Bendt Bendtsen har forespurgt hos EU-Kommissionen om Jailbreak af Iphone er iorden. Som bekendt er det ikke ulovligt i USA at jailbreake sin Iphone, men er det anderledes i EU?  

Iphone 5 til september?

Brugervurdering:  / 5

Ifølge Ritzaus nyhedsbureau har 3 anonyme kilder med direkte kendskab til forsyningsvejene fra Apple oplyst af en bedre Iphone kommer i butikkerne til september i USA. Det vil formentlig betyde...

Apple indsamler personlige data om dig

Brugervurdering:  / 1

Apple indsamler personlige oplysninger om dig – Vil du undgå dette?

Apples indsamling af personlige oplysninger ved visning af iAd-reklamer, har du selv mulighed for at påvirke. Anonymt indsamler Apple statistiske oplysninger om din brug af  Iphonen, for fremadrettet at kunne rette en specifik service til dig. Men det er der mange der gør. Alle webservere indsamler oplysninger om / og fra de pc´ere der bruges rundt på internettet.

Sony laver kamera til Iphone 5?

Brugervurdering:  / 3

 

Måske forventer du ikke at Sony og Apple iPhone krydser veje, men Sony´s CEO Howard Stringer oplyser, at hans virksomhed skal lave de kameraer, der vil indgå i den kommende iPhone 5....!

Stringer sagde dette ved et arrangement på April Fools 'Day i USA, men han fastholder efterfølgende at det er sandt. Stringer nævner, at den seneste tids katastrofer i Japan har afbrudt produktionen, herunder selskabets kamera sensor facilitet, og dette vil igen påvirke flere partnere, herunder Apple. Dette indikerer den næste iPhone kunne omfatte Sonys 8-megapixel kamera.

Iphone 5 forventninger

Brugervurdering:  / 1

 Iphone 4 er en mega succes og der sælges pallevis af Iphone 4 - leveringspolitikken er dog: levér 50% af efterspørgslen - så holder interessen sig højt hos forbrugerne. Dette ses også på brugte iphone 4 - seneste pris der er set på DBA.dk er kr. 3.500,-...! for en brugt...!?

Intet signal på din Iphone?

Brugervurdering:  / 1

 Mobiltelefon-ejere kan alle blive enige om, at hvis man mister signal, er det rigtigt surt.  Her er et godt lille trick som formentlig kan forbedre dit signal på Iphonen. Det eneste du skal gøre er, at sætte din Iphone ned i et tomt glas. Så vil du hurtigt få signal igen. Men