Apps om finans til Iphone og ipad

Købe hus eller omlægge lån..? Totalkredit app

Brugervurdering:  / 10
DårligBedst 

  Pris: Gratis

Her får du stor hjælp til beslutning om låneomlægning eller køb af hus. Og på en meget praktisk og anvendelig måde. Den er absolut ikke kun for Totalkredit-kunder.  

Funktionalitet og brugervenlighed:

Menuen giver dig mulighed for: Prisniveau: Se områdets (hvor du befinder dig) gennemsnitlige kvm-pris, størrelse og gennemsnitlige salgspris. Tallene er baseret på de seneste 5 salg i området. Det giver dig en pejling for en ca. pris hvis du skal købe hus i dette område. "Boliger til salg" viser dig samtlige boliger der er til salg på din lokation - og her kan du naturligvis også vælge boligtype. Med "Låneberegneren" kan du beregne hvormeget et kreditforeningslån koster dig baseret på det af dig indtastede lånebeløb og lånetype. Du kan indtaste dine farvoritter også. Hvis du udvælger et hus som er til salg lige nu, kan du se prisudviklingen på huset, liggetid og du kan lave låneberegner ud fra lige netop den lånetype som du vil have og så kan du også så hvilke miljøbesparelser du kan lave (og økonmien bag) i det pågældende hus. Desuden kan du under "boligtjekguide" se hvilke ting som du skal være opmærksom på ved huset, for at få overblik over husets generelle stand.  App´en er fin brugervenlig og funktionerne er gode og anvendelige.

Screenshots:

    in

Konklusion:

En særdeles nyttig app for folk der er på udkig efter ny bolig eller bare vil beregne på en låneomlægning. Delmenuen Boligtjekguiden er rigtig god for folk som ønsker teknisk indsigt i et hus´ stand.  I det hele taget er Totalkredits app rigtig god og opfylder mere end sit formål. App´en fungerer bedre end forventet.

Link til Totalkreditapp og kilde på Itunes

Eller scan QR-kode her: