Apps om finans til Iphone og ipad

Nordea App - god til daglig?

Brugervurdering:  / 29
DårligBedst 

Pris: Gratis

Har du brug for at kunne gå på netbank og overføre penge eller betale regninger når du er på farten? Nordea´s app kan det - ligesom mange andre bankapps kan det. Du har også aktivekurser, valutaberegner og meget mere - som gør at du vil kunne lave mange finansberegninger når du er på farten.

Funktionalitet og brugervenlighed:

Du kan via menuen gå på din netbank - med din nemID (og mobilbankkode) naturligvis - hvilket giver dig mulighed for at tjekke saldo på dine konti og lån, betale regninger og overføre penge til andres konti. Du får et overblik over hvor der (på et kort) i Danmark er Nordea´s bank filialer og pengeautomater, du kan kontakte telefonbanken (ml. 8-22), spærre kort, valutaberegne, beregne renteudgift på en kassekredit, (dog låst fast i 5 år - ingen mulighed for at ændre det) Se opdaterede aktiekurser og aktienyheder og du kan også beregne dit eget låneregnskab - både hvad du skylder og hvad folk skylder dig. Knap så anvendeligt i de flestes tilfælde :-) .

Screenshots:

    in

Konklusion:

En god og anvendelig app - som kan lave de mest almindelige banktransaktioner når du er på farten. Den kan ikke træde i stedet for din almindelige Netbank på computeren - dertil er der for få funktioner på app´en - men jeg tror ikke det varer længe førend app´en er opgraderet, så alt kan ordnes på smartphonen. .endnusærdeles nyttig app for stort set alle brugergrupperSuper app - i vores travle hverdag har man brug for alt den støtte man kan få til at gøre hverdagen lettere og mindre tidspresset - og det kan du få her. Medmindre du altså har "kogekone" hjemme.  App´en gør hvad den skal - og ikke mere.  

Link til nordea app og kilde på Itunes