Apps om finans til Iphone og ipad

Dataforbrug på Iphone

Brugervurdering:  / 17
DårligBedst 

  Pris: Gratis

Dataman app giver det hurtige overblik over dit dataforbrug på Iphonen. Hold øje med dit dataforbrug - så det ikke løber løbsk. Der kan være mange penge at spare i denne gratis app.  

Funktionalitet og brugervenlighed:

Yderst enkel app - ingen kontooprettelse og meget få indstillinger, hvilket gør denne app til meget brugervenlig. App´en viser dig - når du ønsker det- hvormeget dit dataforbrug har været - både på 3G og wifi. Både som download og upload - og inndenfor din angivne datoperiode. Under settings kan du indtaste dit maksimale dataforbrug i forhold til dit abonnement og du har mulighed for at indtaste 4 alarmer - eksempelvis ved 50%, 70%, 90% og ved 100% af dit dataforbrug. Din Iphone har også en tæller for forbruget, men det er knap så brugervenligt med alarmer ved forudvalgte forbrugsgrænser. En særdeles nyttig app for stort set alle brugergrupper - medmindre du har ubegrænset forbrug.

Screenshots:

    

Konklusion:

En særdeles nyttig app for stort set alle brugergrupper - medmindre du har ubegrænset forbrug. Og super anvendelig til at styre dine børns forbrug. Enkel og god app.

Link til dataman free app og kilde på Itunes