Apps om finans til Iphone og ipad

Apps om Kontanter til IOS

Brugervurdering:  / 6
DårligBedst 

  Pris: Gratis

Så er der råd for dem der gerne vil have nem adgang til kontanter - app´en som giver overblik over hvor nærmeste bank og pengeautomat er. Der er desuden en smart feature med kameraet.   

Funktionalitet og brugervenlighed:

Via brugermenuen kan du få listet de nærmeste pengeautomater op - men nærmeste Nykreditbutik kommer øverst, selv den ikke er nærmest :-( Ved tryk på den enkelte bank, for du kortangivelse, og de vigtigste informationer, såsom tlf.nr. , adresse, navn på bank og rutebeskrivelse til banken. Menuen giver dig adgang til at pege rundt med din Iphone (3GS) og så vil du kunne se hvor nærmeste bank er - hvis kameraet ellers er tændt. Knap så anvendeligt, men en sjov feature. Så har du mulighed for at spærre dit kort med det samme med telefonopkald til spærring af dankort og mastercard og andre kort.

Screenshots:

    

Konklusion:

En god og nyttig app, som giver dig hvad du kan forvente. Imidlertid er kortangivelserne ikke altid helt korrekte, men adressen er rigtig, så når google maps er toptunet, vil denne app også fungere uden upræcise kortangivelser. Så meget anvendelig - men specielt når du er hjemmefra.  

Link til kontanter app og kilde på Itunes