Apps om erhverv til Iphone og ipad

Bedste hotelapp - smart med ifind hotels app

Brugervurdering:  / 10
DårligBedst 

  Pris: Gratis

Bedste hotelapp til iphone og ipad,

Skal du ud og rejse og er du i tvivl om hvad den bedste hotelapp eller bedste ferieapp er, så er du kommet til det rigtige sted. Med denne hotelapp til iphone og ipad får du det bedste fra alle bookingsider samlet i en app - genialt.

Funktionalitet og brugervenlighed:

Du starter hotelapp´en ved at vælge hvilken valuta du vil have vist hotelpriserne i. Hotelapp´en er opdelt i 2 hovedmenuer: under "søger efter hoteller"- knappen, indtaster du den by som du vil søge hoteller i nærheden af eller du trykker "nær mig". Husk at acceptér at hotelapp´en må bruge din lokation - ellers får du ikke det optimale ud af denne rejseapp. Dernæst udfylder de 4 felter og trykker "søg nu". Du får nu vist de aktuelle hoteltilbud, så du kan sammenligne udbuddet. I resultatet kan du sortere efter pris (både billigste og efter et prisinterval), efter antal stjerner som hotellerne har, hotellets popularitet og tæt på en lufthavn. ved tryk på et hotel, får du vist hotellets priser, som de er udbudt på alle de forskellige kendte bookingsites, hotellets beskrivelse og faciliteter, gæsternes vurderinger angivet ved stjerner, fotos fra hotellet, et kort med visning af hotellets beliggenhed og vigtigste seværdigheder i lokalområdet også. Den anden del af hovedmenuen "hoteller i nærheden" viser dig efter valget af "idag", "imorgen" eller "kun hoteller", viser dig de hoteller som er i nærheden af dig - og ved klik på et af hotellerne på kortet, får du detaljerne fra hotellet, hotellets priser, beskrivelse, vurdering, osv. Under "settings" kan du ændre i hvilken valuta hotelpriserne skal vises i, radius afstanden fra det søgte sted og maxantal af hotelpriser der skal vises. Trods de mange informationer og features i denne hotelapp, er brugervenligheden er helt i top.

Screenshots:

Konklusion:

Som hotelapp, ferieapp eller rejseapp - har denne app en rigtig flot brugergrænseflade og grafik (m.Retina skærm) - du har alle de features, som du kan få brug for når du rejser. Nogle af de bedste features er søgemulighederne efter hoteltilbud hvor du befinder dig og alle de sorteringsmuligheder der findes. Det gør at du kan tilpasse app´en efter det præcise søgebehov som du har. Jeg bliev ganske enkelt overrasket over hvormange informationer jeg kunne få ud af denne hotelapp - uden at det bliver for "sammenpresset" i designet. Rejseapp´en er uundværlig i alle rejsesituationer. Klart anbefalelsesværdig og så uden reklamer..!

Link til i Find Hotels app og kilde på app store

Eller scan QR-kode med din iphone: