Apps om erhverv til Iphone og ipad

Tripadvicer app - Iphone

Brugervurdering:  / 2
DårligBedst 

  Pris: Gratis

Med denne app vil du hurtigt finde ud af brugeranmeldelser om hoteller, restauranter og forslag til aktiviteter. Ganske god app hvis du vil have anmeldelser om hoteller i den by som du skal opholde dig i - eller en restaurant som du ønsker at invitere gæster hen på, men som du ikke har kendskab til. Du kan finde nynye steder, som du vil have lyst til at besøge eller få nærmere kendskab til.

Funktionalitet og brugervenlighed:

Menuen er yderst brugervenlig: En søgefunktion hvor du kan søge efter et hotelnavn - en by eller ferierejsemål - en restaurant eller en aktivitet - også med udgangspunkt  "i nærheden af mig" og så kan du gemme steder som favoritsteder - ganske smart. Desuden kan du få forslag til steder som du ønsker at besøge i et særskildt område eller i nærheden. Sidst men ikke mindst kan du også skrive en anmeldelse efter du har besøgt stedet - til fordel for alle andre nye besøgende.  

Screenshots:

    

Konklusion:

App´en - opfylder sit formål med at kunne søge efter steder eller ophold når du er på farten. Når du holder udenfor et hotel næste gang du er ude, så kan du tjekke andre brugeres oplevelser med hotellet - Vær dog opmærksom på at der ikke er noget filter - dvs. andre brugeres anmeldelser afhænger af de personer der anmelders oplevelser - ganske som formålet med app´en er..:-) En god app for den rejsende forretningsmand.  

Link til kilde på itunes tripadvicer

Eller scan QR-kode her: