Apps om erhverv til Iphone og ipad

Fjernbetjen din pc med din iphone

Brugervurdering:  / 7
DårligBedst 

    Pris: Gratis

Med din Iphone kan du med denne app fjernbetjene din PC eller Mac. du kan altså helt og aldeles få adgang til alt på din computer med din Iphone. Det er blot Iphoneskærmen som du kigger på. Det er pc´ere med Windows XP Professional eller Vista/Windows 7 software du kan logge på med og altså ikke Home eller 200x servere der kan bruges.

Funktionalitet og brugervenlighed:

Brugervenlligheden er knap så god i denne app. Det kræver naturligvis en lidt besværlig opsætning af app´en på din Iphone, førend du kan få adgang til din pc´er, hvilket kan være lidt belastende. Men når det så er gjort, så har du mulighed for at skrive med fulddt tastatur - horisontalt - og så er der mulighed for et hav af muligheder, bl.a. printe, lave skærmkopier og meget mere.

Screenshots:

    

Konklusion:

App´en kan bruges primært som en nødløsning for den rigtige vare - skærmen er altså for lille til langvarigt og dagligt PC-arbejde. Er du indstillet på dette, vil du blive ret tilfreds med app´en. Navigationen som er uden "muse-pil" er en tilvæningssag. Under disse forudsætninger er det en god og anvendelig app.

Link til Remote desktop Lite og kilde på itunes

Eller scan QR-kode her: