Apps om effektivitet til Iphone og ipad

Week Calender - Bare den bedste..!!

Brugervurdering:  / 55
DårligBedst 

    Pris: DKK 13 (iphone) DKK 7,- android

Har jeg brug for en anden kalender end standard kalenderen til min iphone..? JA - det har du.. Denne app er ganske enkelt den bedste kalender til din iphone..! Der er bare rigtigt mange indstillingsmuligheder, så du kan personificere din kalender i en grad som overrasker. Se her hvordan.  

Funktionalitet og brugervenlighed:

Menuen giver dig et hav af muligheder for at justere hvilken visning som du ønsker at se kalenderen på. Der er Dag, Agenda, Uge, Mini-måned, Måned, År, og så kan du "liste og søg" og "gå til dato" og "idag". Under indstillinger kan du bl.a. indstille "badge" (en microvisning på i øverste hjørne af din kalender app på "home-screen") til at vise bl.a. den aktuelle dag, ugenummeret, antallet af dagens aftaler og meget mere. Så kan du ændre indstillingerne i kalenderen så den viser forskellige flere forskellige minutintervaller og desuden kan du få kalenderen til at checke for overlap, dvs. så du ikke laver 2 aftaler oven i hinanden. Så kan du indstille til "hurtig indtastning, Textexpander, flere kalendere, ikoner osv. I indstillinger kan du desuden ændre farvetema for de forskellige aftaler (se sreenprint nedenfor), du kan lave skabeloner til aftaler og du kan indstille hvornår hvordan kalenderens layout (dagtimer og aftentimer) skal være. Sidst men ikke mindst så kan du abonnere på danske helligdage, så de kommer med i kalenderen Week calender er ikke specielt brugervenlig, men brug det kvarter til at få overblikket over mulighederne, så vil du ikke kunne undvære den.

Screenshots:

    

Konklusion:

Her er et eksempel på at standard løsningen slet ikke er god nok - Man forstår ganske enkelt ikke, at man har kunnet leve uden Week Calender. Det var masser af ros og anbefalinger - men lad det komme an på en prøve. Har du en travl hverdag - vil du kunne spare tid fordi den har så mange funktioner.

Link til week calender og kilde på Itunes

Eller scan QR-kode her: