Apps om effektivitet til Iphone og ipad

Led Light app - brilliant..!

Brugervurdering:  / 11
DårligBedst 

 Pris: Gratis

Denne app er overordentlig anvendelig - her har du en lygte lige ved hånden - for hvem har ikke manglet lys i hverdagen til de mange gøremål man har - spedielt i vinterhalvåret her i Danmark. Der er samtidig mange gode features i app´en.

Funktionalitet og brugervenlighed:

App´en er uhyre enkel at betjene - der er en tænd/sluk knap på skærmen og en mulighed for at sætte lyset til at blinke - i et intervalt som du selv bestemmer. Desuden er der en menu som giver dig mulighed for at lave app´ens "settings" lige som du ønsker dig mht. om lygten skal tænde hver gang du åbner app´en, sætte timer på og lave sos-signal med lyset. Forhåbentlig bliver der ikke brug for det, men ganske smart fundet på.

Screenshots:

    

Konklusion:

God og en must-have app - som du vil opdage at kunne bruge stort set hver dag til forskellige gøremål. App´en bruge led-lyset i Iphonen og det er rimeligt stærkt. Jeg har ikke oplevet at den tapper batteriet i nævneværdig grad - selv ved langvarig brug. Også ganske smart at din Iphone ikke går i "sleep-mode" når du har åbnet app´en. Meget anvendelig app. 

Link til Led Light app og kilde på Itunes

Eller scan QR-kode her: