Apps om effektivitet til Iphone og ipad

OurGroceries - familiens fælles indkøbsliste

Brugervurdering:  / 23
DårligBedst 

Pris: Gratis

Har I brug for en fælles indkøbsliste - som hele familien kan synkronisere med? Måske er løsningen her til jer - også på tværs af mobil platformene android og IOS

Denne app kan synkroniseres med alle i familien, som I ønsker skal kunne synkronisere indkøbslisten. Det sker ganske enkelt ved at indsætte en emailadresse, som alle i familien så også skal indsætte, hvorefter synkroniseringen sker automatisk - uden at bruge emailen. Når app´en aktiveres, ser du en indkøbsliste (shopping list), som du kan ændre, tilføje og slette ting fra - og selvom app´en er på engelsk, kan du sagtens skrive dine danske varer på. Du kan oprette flere forskellige indkøbslister - eks. "indkøb til ferien" - "indkøb til festen" - indkøb til hverdag - eller noget andet som du ønsker det. For hver indkøbsliste, kan du tilføje alle dine (jeres) varer, som så bliver synkroniseret automatisk til de andre i familien. Og når varen så er købt, markeres den på listen som anskaffet. Du kan også tilføje opskrifter og opskrifternes ingredienser, som så kan overføres til indkøbslisten. Under indstillingerne kan du lave dine egne indstillinger - hvilken startskærm, hvilken sortering, indsætte den email osv. Super brugervenlighed - selvom den er på engelsk.

Screenshots:

Konklusion:

Denne app er savnet af mange danske familier. Men med denne app kan I koordinere familiens indkøb meget bedre. Jeg kunne godt savne at der var dansk sprog og danske varer i indkøbslisten, så det kræver lidt rugbrødsarbejde at få fuldt udbytte af listen, men den tid kommer også rigeligt igen senere. Layoutet og grafikken er ikke så lækkert - men det er jo heller ikke det, der er det væsentlige i denne app. Super idé med denne app - og uden tvivl en af de bedre apps til at gøre familiens dagligdag bedre.

Link til OurGroceries app på App Store

Eller scan QR-kode her: