Apps om effektivitet til Iphone og ipad

HeyTell - bedre end sms..?

Brugervurdering:  / 58
DårligBedst 

  Pris: Gratis

Heytell app giver dig mulighed for at tale med dine venner og familie - via sms. Istedet for at sms´e på "gammeldags vis", kan du med denne app sende en talebesked, blot ved at holde en knap nede og derefter sender den talebeskeden. Du skal ikke logge på - eller tilmelde dig noget som med så mange andre apps, næh blot du (og dine venner) downloader denne gratis app, vil I kunne sms-tale sammen - ganske gratis. Kan naturligvis også bruges når du skal sende en hurtig besked og ikke har begge hænder frie - eksempelvis når du kører bil.   

Funktionalitet og brugervenlighed:

Brugermenuen nederst på app´en giver dig mulighed for at indtale ny besked, indtaste "privacy Level" - hvilket betyder at du graduere hvordan andre kontaktpersoner som du ikke selv har inviteret via HeyTell, kan kontakte dig. Laveste level: alle med HeyTell (og dit nr. naturligvis) kan sende dig voice-beskeder, Mellem level: Alle som er i dine kontakter eller som kender en af dine kontakter, vil kunne sende dig beskeder uden at de er inviteret. Højeste level: Ingen kan kontakte dig via HeyTell uden at du har inviteret dem. Ganske smart.  I brugermenuen kan du desuden via en knap se hvilke af dine kontaktpersoner som har heytell installeret. Du kan også se den person som du "Hey-Teller" med - via tryk på en knap og så kommer et kort med en markering af, hvor din kontaktperson er. Denne facilitet er dog valgfri - så du selv har mulighed for at bestemme om dine Hey-tell-kontakter skal kunne se hvor du er henne. Screenshots:

    in

Konklusion:

En ret god app for stort set alle brugergrupper - hvis altså alle dine kontakter også har app´en. I særdeleshed til bilkørsel og man ikke lige har lyst til at tale i telefon - sms og bilkørsel hører ikke sammen - det fjerner øjnene fra vejbanen. Med denne app behøver du ikke at blive ukoncentreret ved bilkørsel - du kan bruge 1 finger og ikke fjerne blikket fra vejbanen.   Eneste minus er at alle dine venner skal have app´en - ellers er den ikke så anvendelig. Men du kan bare sende en invitation - så er du ude over det :-) 

Link til HeyTell app og kilde på Itunes

Eller scan QR-kode her: