Apps om effektivitet til Android

ParkMan - få hjælp til din parkering

Brugervurdering:  / 6
DårligBedst 

Pris: Gratis

ParkMan kan være en fin assistent, og hjælpe dig til at du så du ikke får P-bøder. Du betaler også P-afgiften via app´en. Men hvad koster det egentlig i omkostninger og hvor kan du bruge den?

Hensigten med denne app er, at du kan betale din P-afgift med din smartphone og kun betale præcist for den parkeringstid du skal bruge. Du starter med at oprette en bruger - en ParkMan konto. Her skal du bl.a. oplyse dit kreditkortnummer. Derefter finder du en parkeringsplads og starter app´en og lader den finde din position. Parkman finder selv ud af, hvis der er flere p-zoner, hvilken zone du er i. Derefter "Slider" du for at starte parkering og går din vej. Når du kommer tilbage til bilen igen, "Slider" du bare igen og så betaler du ikke mere. Du betaler et engangsbegyr for at registrere en profil (pt. 49,-) og så betaler du også et mindre gebyr hver gang du parkerer. Typisk 3-4 kroner oven i den normale timetakst. Fin brugervenlighed.
Screenshots:

Konklusion:

Ifølge undersøgelser betaler vi ca. 25% for meget for en P-plads når vi parkerer, derfor kan der være penge at spare ved at bruge app´en. MEN... Vær obs på afgifterne der betales ved oprettelse og parkeringen. Desuden virker app´en pt. kun på Frederiksberg og i København. Idéen med app´en er rigtig god, men udbredelsen er pt. for lille og det kan virke meget dyrt at skulle betale for en oprettelse af en ParkMan konto - det burde være gratis at oprette sig - og så måske ligge 1,- mere på hver parkering. Så måske sparer du penge - måske gør du ikke. Vi forventer ret få downloads grundet gebyret og den lille udbredelse. Ikke godt nok ParkMan.

Link til ParkMan på Google Play

Eller scan QR-kode her: