Apps om effektivitet til Android

Navfree GPS - Genial gratis navigation med alt

Brugervurdering:  / 158
DårligBedst 

Pris: DKK gratis

Nu har du mulighed for at hente en dansk navigation - gratis - og med stemmestyring og masser af features - men hvor god er den..?

Funktionalitet og brugervenlighed:

Din hovedmenu viser dig "Naviger" og her kan du skrive adresse, lave en googlesøgning på adressen, se dine seneste destinationer, og vælge interessepunkter (POI) og køre efter. Du kan også gemme dine favoritdestinationer og du kan finde vej til dine kontakter i adressekartoteket. Fra "min rute" kan du ryde ruten, se ruteoversigten og ruteanvisning punkt for punkt og du kan også indstille navigationen til "visning for sikker kørsel", hvorefter skærmbilledet bliver erstattet af en retningspil. Du kan også vælge omkørselsafstand og ændre ruteindstillinger, bl.a. med hvorvidt du skal køre i bil, cykle eller gå, undgå motorveje og betalingsveje mv. Under "send placering" kan du via app´en sende din nuværende placering på email, sms via facebook eller twitter. Der er også mulighed for at blive advaret ved fartkameras - dvs. forinden du møder et fast opstillet kamera. Både med stemme og visningsadvarsel. . App´en fungere meget brugervenligt.

Screenshots:

Konklusion:

Her får du et super godt bud på en gratis navigation til din smartphone. Du kan vælge imellem masser af features som du normalt kun ser på betalings navigationer (Automatisk natvisning og zoom ved kryds og rundkørsler ), og de funktioner som vi har testet virker meget fint.Tidsangivelsen på køretiden er bedre end alle de andre gratis navigationer som vi har testet, og endda også bedre end nogle at de billige betalingsapp. Grafikken og brugerfladen er flot og enkel, så er der ingen tvivl om at du her har en navigationsapp som vil blive brugt af mange. En meget væsentlig ting er desuden at navigationen kun bruger GPS og ikke bruger data mens du kører - dvs. du kan bruge den offline. DU SKAL ALTSÅ HELLER IKKE BETALE ROAMING GEBYRER NÅR DU ER I UDLANDET. Så du er supergodt kørende - selvom den ikke kan måle sig med en navigations app til mange hundrede kroner, grundet kortopdateringer og ekstra features. Men absolut downloadværdig og anvendelig.

Link til Navfree GPS Live og kilde på Google play

Se de 5 gratis og absolut bedste navigations apps

Eller scan QR-kode her: