Apps om effektivitet til Android

Pricerunner - super til prissammenligning

Brugervurdering:  / 8
DårligBedst 

Pris: Gratis

Hvis du vil finde og sammenligne priser på forskellige varer - alt fra elektronik over skønhed og helse til renovering og nyggeri, så prøv at bruge pricerunner - når du er på farten.

Funktionalitet og brugervenlighed:

Denne app er yderst enkel at anvende - app´en er bygget op omkring søgefunktionen, så her skal du søge og sammenligne priser på den varer som du ønsker. Står du i en butik og har en vares stregkode, kan den scannes, så du kan sammenligne prisen på nettet. Og den virker også i DK. Hvis du vil søge bredere via "kategorier", kan dette også lade sig gøre. Der er naturligvis også favoritter du kan markere og den er naturligvis en smartphone-tilpasset udgave af Pricerunners internetløsning, men det fungerer altså godt, at kunne se den ønskede vare - med anmeldelser, nærmeste salgssted, produktinformation og sammenligning af priserne på varen. Yderst brugervenlig.

Screenshots:

Konklusion:

Enkel app med stor værdi. Du bruger sikkert ikke denne app dagligt, men prøv at bruge den hver gang du skal købe et produkt - dog ikke madvarer. Så vil du opdage at en enkel søgning på den vare du er ved at købe, vil kunne spare dig for mange penge, fordi varen sansynligvis er billigere et andet sted.

Link til Pricerunner app og kilde på Google Play

Eller scan QR-kode her: