Apps om bøger og uddannelse til Iphone og ipad

Google oversæt app

Brugervurdering:  / 84
DårligBedst 

Pris: Gratis

Ligesom med din pc´er eller mac, har du nu mulighed for at kunne oversætte skrevne ord og sætninger fra 57 sprog, oversætte udtalte ord fra 15 sprog, og få oplæst og udtalt sætninger og sprog fra 23 forskellige nationer. Du har sågar mulighed for at lave oversættelser når du er offline... 

Funktionalitet og brugervenlighed:

Brugermenuen nederst på app´en er meget enkel - startsiden hvor du kan skrive dine sætninger - eller indtale dem . Desuden er der en stjernemenu, som giver dig mulighed for at fremhæve og gemme nogle af dine tekster og oversættelser. Sidste menumulighed er "settings" som giver dig mulighed for at få hjælp eller rydde historikken af dine tidligere tekster. En meget enkelt - men særdeles funktionel app.

Screenshots:(iphone)

    

Konklusion:

Igen en særdeles anvendelig app hvis man rejser en del - og ønsker at have mulighed for at oversætte ord - eller sætninger på farten. At man også kan høre udtalen af ord og sætninger er også et stort plus - ganske anvendeligt. For andre der ikke rejser så meget er app´en ganske fin og sjov - men kan også bruges i en "håndvending" på jobbet.

Link til kilde på itunes Google oversæt 

Eller scan QR-kode her: