Apps om bøger og uddannelse til Iphone og ipad

Madopskrifter.nu - bedste mad app?

Brugervurdering:  / 4
DårligBedst 

Pris: dkk 12,-

Denne app er overordentlig anvendelig - hvem har ikke prøvet at mangle inspiration til middagsmaden - festmaden, eller en lækker dessert..? Den er ikke kund for dig som er ny i et køkken. Her vil du kunne se mere end 1200 opskrifter - og du får flere hver uge. Der er både fotos og tilberedningsforslag og naturligvis fremgangsmåden.  

Funktionalitet og brugervenlighed:

Brugermenuen nederst på app´en giver dig mulighed for at se kategorier af mad, og naturligvis søge efter opskrifter. Desuden har du mulighed for via menuen at få de populære, nye tilføjede opskrifter og top25. Ved hver opskrift kan du se ingredienser, fremgangsmåde og serveringsforslag, samt energifordelingen, så du kan vælge mad med lavt energiindhold. Og så har den en online indkøbsseddel/"indkøbskurv" - så glemmer du ikke din indkøbsseddel. Du kan også sortere ud fra billigste pris - i de måneder hvor økonomien er presset, eller sortere på korteste tilberedningstid.

Screenshots:

    

Konklusion:

Super app - i vores travle hverdag har man brug for alt den støtte man kan få til at gøre hverdagen lettere og mindre tidspresset - og det kan du få her. Medmindre du altså har "kogekone" hjemme.  App´en er bedre end forventet og måske bedste opskriftsapp? 

Link til Itunes

Eller Scan QR-kode her: