Apps om bøger og uddannelse til Iphone og ipad

World Explorer til Iphone

Brugervurdering:  / 10
DårligBedst 

  Pris: Gratis

Du har med denne app mulighed for at få facts og informationer om den verden som er i det lokalområde som du befinder dig i lige nu. Der er over 350.000 artikler og du vil blive overrasket over hvilke informationer denne app gemmer på om din lokale by.  Du kan også bruge den til at planlægge besøg på dit kommende feriested og få oplysninger om steder og monumenter på dine udvalgte steder.  

Funktionalitet og brugervenlighed:

Brugermenuen nederst på app´en giver dig mulighed for at finde de bedst (stjernemarkerede) ratede seværdigheder - sortere alfabetisk - få seværdighederne markeret på et kort (hybrid, satelit eller kort) - søge på byer eller seværdigheder i verden - eller lokalt - ja en meget brugervenlig app for at finde interessante seværdigheder - eller bare få en kort og historisk gennemgang af udvalgte byer herunder din egen.

Screenshots:

    

Konklusion:

En særdeles anvendelig app hvis man rejser en del - og ønsker at se en gennemgang af seværdighederne hvor man opholder sig.  Men som turist i eget land eller by er denne absolut også et download værdig. Overraskende god og brugervenlig app.

Link til World Explorer på Itunes

Eller scan QR-kode her: