Rasmus Klump - sjovt og hyggeligt for de små

Brugervurdering:  / 43
DårligBedst 

Pris: Gratis (men "buy-in" aktiviteter)

Rasmus Klump - Rigtigt hyggeligt spil på Ipad og iphone til de små - der er mange aktiviteter børnene kan lave i spillet, men vær obs på at mange af dem koster penge - Fin pædagogik og herlig lyd.

Funktionalitet og brugervenlighed:

Når du starter spillet, skal du vælge det lille "i" i højre øverste hjørne, her får du en enkel vejledning i at bruge app´en. Her er der aktiviteter som at børnene skal finde Rasmus klump og hans forskellige venner - der er en bog som du enten selv kan læse med, eller få læst op for børnene. 1 bog er gratis mens de resterende 7 bøger koster 12,- stykket. Der er en lille "sikring" hvis børnene forsøger at trykke på købene - et regnestykke som skal løses - udemærket idé. Denne sikring er brugt på alle buy-in aktiviteterne overalt i app´en. Så kan børnene se Rasmus Klump-film (1 stk) hvor resten koster kr. 12,- stykket, børnene kan spille vendespil og de kan male efter Rasmus-Klump personerne og tage fotos af deres maleri.  Lyd, stemmer og grafik er helt retro - som Rasmus Klump jo er. En meget børnevenlig app.

Screenshots:

Konklusion:

Her er en børne app som er sjov at spille for dit barn og den vil kunne aktivere dit barn (ca. 2-5 år) på en god og pædagogisk måde og du vil blive begejstret over det barnlige snit som denne app selvfølgelig har.  Alle aktiviteterne har kun 1 level åbent gratis - nok en smule for lidt efter min smag, men det er fint at der er "sikring" på hvis der skal købes flere.  Men det er jo dig der bestemmer, så husk at slå "in-purchase" køb fra (under indstillinger) på app´en, hvis du ikke vil bruge penge på det. Der mangler også lige den sidste dimension i de forskellige aktiviteter, f.eks. at de blev suppleret med bogstaver og udtale

Link til Rasmus klump børne app og kilde på itunes

Link til app til børn om Rasmus Klump på google Play

Eller scan QR kode her:

Iphone/ipad

android