Cirkeline - herlig og fangende børne app

Brugervurdering:  / 94
DårligBedst 

    Pris: Gratis

Cirkeline - ja selvfølgelig skal vores børn også opleve hende. Meget pædagogisk og med masser af god lyd - men holder det..?

Funktionalitet og brugervenlighed:

Når du starter spillet, skal du vælge det lile i i højre øverste hjørne, for så får du en kort vejledning til at bruge app´en. Med denne Cirkeline app fungerer det på den måde at du "sviper" hen over spillet for at finde de aktiviteter der har en lysende hvis omkreds - de kan bruges af børnene. Lyd, stemmer og grafik er fuldstændig retro fra da Cirkeline blev "født" og det kører hele tiden mens app´en er åben. Børnene kan spille Billedlotteri som er et huskespil eller vendespil - de  kan selv vælge antallet af kort fra 3 bunker. De kan give Cirkeline tøj på, høre Cirkeline-sange fra et musikanlæg - spille xylofon - hvor børnene vælger en sang og derefter høres den - børnene kan også selv spille en sang - på xylofonen og de får hjælp undervejs. Der er også en tegnetavle hvor de selv kan tegne, der er et fyrværkeri som reagere efter berøring af skærmen, og man kan printe tegninger ud (via facebook) og derefter kan børnene male dem med egne blyanter på papir. Frederik (musen) skal naturligvis også have ost, så det skal de også finde hele tiden. En meget børnevenlig app.

Screenshots:

Konklusion:

Denne app er rigtig sød og meget hyggelig for dine børn. Den vil kunne aktivere dit barn på en god og pædagogisk måde og du vil blive begejstret over det barnlige snit som denne app har. De forskellige aktiviteter som dit barn kan lave i app´en er godt varieret og vil kunne fange børn i alderen fra ca. 2 - 5 år. En del af aktiviteterne har kun 1 level åbent gratis, men herefter koster det typisk kr. 6,- at få åbnet et nyt afsnit. Men også her er der gjort noget ud af, at lære børnene at de skal spørge forældrene for at åbne næste niveau. Det maksimale beløb der kan købes for i "in purchase" er kr. 36,- og så er børnene ret godt kørende. Men det er jo dig der bestemmer, så husk at slå "in-purchase" køb fra (under indstillinger) på app´en, hvis du ikke vil bruge penge på det.  Der mangler også lige den sidste dimension i de forskellige aktiviteter, f.eks. at de blev suppleret med bogstaver og udtale - evt. som et tilvalg til de relevante aldre.

Link til Cirkeline børne app og kilde på itunes

Eller scan QR kode her: