Børnepuslespil app - super hyggeligt

Brugervurdering:  / 53
DårligBedst 

Pris: Gratis

En sød app til de helt små børn på 2 - 4 år, og så behøver du ikke at købe flere puslespil som "in-app"- purchase i app´en

Funktionalitet og brugervenlighed:

Når app´en startes, kan der vælges imellem 2 grupper af puslespil som kan samles - uden at skulle lave "in-app" - purchase. I hver gruppe er der 5 puslespil hver som kan samles - dvs. uden at du skal købe flere puskespil. Husk at du kan slå in-app" purchase fra på din iphone/ipad - se her hvordan . Når et puslespil er valgt, skal dit barn "trække" de forskellige puslebrikker hen til det rigtige sted for at få næste brik. Samtidig kommer der sød musik og sjove lyde, som er afpasset til puslebrikkerne. Meget fin brugervenlighed til børn på 2 - 4 år.

Screenshots:

Konklusion:

Der loves fra den svenske app-udgiver, at børneapp´en henvender sig til børn helt ned fra 0 år - Det er vist lige ungt nok. Vi mener at alderen bør være min. 2 år for selv at kunne være med til at styre hvad der sker i app´en. De forskellige puslespil er fint pædagogiske og søde i grafikken og musik og lyde er også fint tilpasset børn. Der er kun 10 forskellige puslespil der kan laves gratis her - resten skal laves om In-app purchase, så det er faktisk fint nok, og yderligere når et puslespil er samlet, så er der mulighed for at kunne samlet det igen, ved at starte app´en igen. Det er fint.

Link til Børnepuslespil som børneapp og kilde på App Store

Eller scan QR kode her: