Lola´s matematiktog - matematik app for børn

Brugervurdering:  / 22
DårligBedst 

Pris: Dkk 12,-

Denne pædagogiske matematik app for børn giver på en rigtig god og legende måde dit barn en introduktion til matematikkens verden - og så er den på dansk.

Funktionalitet og brugervenlighed:

Denne matematik app for børn handler om - på en sød måde - at give dit barn sjove muligheder for at lære grundlæggende matematik - med instruktion i starten - men ellers på "egen hånd". Ved hver opgave oplæses opgaven og opgaveteksten vises også. Når dit barn trykker på "spil" går spillet igang. Dit barn kan selv vælge sværhedsgrader imellem 3 niveauer. I løbet af spillet, kommer der mange forskellige og ret simple matematikopgaver, som bliver sværere og sværere efterhånden som opgaverne løses. Opgaverne bliver hyggeligt oplæst af børnestemmer og musiken er fint afpasset til app´ens aktivitet og brugeren (barnet). Opgaverne består af tal-puslespil, hvor dit barn skal samle tal ved at "trække" puzzle-brikkerne hen på plads. Der er også forskellige talopgaver som skal løses. Når der svares rigtigt, roses barnet pædagogisk - super godt. Meget fin brugervenlighed til børn på 3 - 7 år.

Screenshots:

Konklusion:

Denne app evner at introducere dit barn i matematikkens verden, på en legende og sjov måde. De gode features i app´en giver udfordring til dit barn, og specielt også fordi opgaverne udvikler sig i løbet af spillet. Bedste feature er at man kan vælge sværhedsgrad - hvilket gør at dit barn formentlig vender tilbage til app´en igen. Skulle man ønske sig noget, ville det være, hvis der i app´en kunne være endnu flere typer af matematikopgaver - (eks. fiske et antal fisk op fra en sø - eller tælle dyr i en togvogn),  MEN app´en er dog også rigtig god som den er. Super god idé med denne app - forskning viser at indlæring foregår bedst ved at lege sig til lærdommen, så denne app er absolut downloadværdig.

Link til Lolas matematik tog som børneapp og kilde på App Store

Link til Lolas Matematiktog som børneapp og kilde på Google Play

Eller scan QR kode her:

Iphone Android