FDF legedatabase - find masser af lege på app

Brugervurdering:  / 21
DårligBedst 

Pris: gratis

Hvis du løber tør for legeidéer til dine børn - eller til en børnefødselsdag - så er der masser af inspiration med denne børneapp.

Funktionalitet og brugervenlighed:

Startskærmen giver dig mulighederne for at finde lege i denne app som er FDF´s legedatabase. Via "vis alle" får du oplistet alle legene i alfabetisk rækkefølge - og du kan både kategoriopdele legene ved at trykke på "alle kategorier" og derefter vælge eksempelvis "en mod alle", "Indendørs", "Udendørs" og mange flere. Du kan også vælge ud fra aldersgrupper eller antal deltagere og naturligvis kan du også søge ud fra navne på lege. Som en ekstra mulighed, kan du også finde de mest populære lege fra menuen "mest populære". For hver af legene kan du tilføje denne som favorit eller du kan "dele" denne leg med andre via email. Denne app har super brugervenlighed, dog kræver det at brugeren kan læse fordi legene er beskrevet med tekst. Ellers fin brugervenlighed.(også for børn med hjælp fra voksne)

Screenshots:

Konklusion:

Denne app er en super god idé og herligt at kunne have en "legedatabase" med i sin lomme på farten. Bedste feature i app´en er at legene er kategoriseret og at brugeren kan indstille søgekriterier meget præcist. (Ex. alder, antal børn, udendørs/indendørs mv)

Link til FDFs legedatabase som børneapp og kilde på App Store og på Google Play

Eller scan QR kode her:

(App Store) ........... (Google Play) ...........