Tegn interaktivt og vær med i spillet i denne børne app

Brugervurdering:  / 13
DårligBedst 

Pris: gratis

Denne app er af ældre dato, men den tåler fokus her på Appsportal.dk. For her kan dit barn deltage interaktivt i denne børneapp ved tegne streger og boxe og meget andet. Sjovt til børn på 4 - 7 år.

Funktionalitet og brugervenlighed:

Dette spil handler om at Max - en lille dreng - skal genneføre de forskellige levels ved at overvinde forhindringer, fjender og puslespil. Du - eller dit barn - skal hjælpe Max med at gennemføre spillet og det gøres undervejs i alle banerne, ved at dit barn "opsamler" forskellig farve. Max skal løbe ind i farven og derefter skal dit barn bruge farven ved at tegne f.eks. en bro, så Max kan komme over grøften - eller at dit barn tegner en box, så Max kan komme op og nå alt det farve som kan hjælpe ham - og dit barn - videre i spillet. Slipper han op for farve er spillet slut. Under "Help og options" kan du bl.a. indstille sværhedsgraden, lyd og så videre.  Superfin brugervenlighed for børn fra 4-7 år.

Screenshots:

Konklusion:

EA-games er ikke hvem som helst og det mærkes også i spillets "gameplay" - at kunne tegne ting som kan bruges til at gennemføre spillet, er en supergod idé og specielt godt til børn, som meget gerne vil deltage i spil. App´en er gennemtænkt og pædagogisk, men stiller også krav til barnets kreativitet - selvom barnet får hjælp undervejs (på easy level). App´en er gratis udgaven - men spillet fås også i fuld udgave til DKK6,- så hvis dit barn bliver glad for spillet - så er de DKK6,- godt givet ud. App´en har været længe på App Store, men den fortjener en "genopdagelse" - så godt er gameplayet. Prøv den første gang sammen med dit barn - og se selv om det er en succes. Bestemt downloadværdig.

Link til Max and the magic marker Lite som børneapp og kilde på App Store

Eller scan QR kode her Iphone-Ipad: