Lær dit barn 180 forskellige lyde og billeder - super børneapp

Brugervurdering:  / 78
DårligBedst 

Pris: gratis

Her får dit barn pædagogisk underholdning og god indlæring samtidig. 180 lyde og billeder som dit barn selv kan spille. Rigtigt godt for helt små børn på 2 - 4 år.

Funktionalitet og brugervenlighed:

Når app´en åbnes første gang, vises hvordan du i din smartphones indstilling ændrer så app´ens lyde og sprog (dansk) er tilpasset dansk. Derefter er app´en klar til dit barn. I denne app til børn er funktionaliteten lavet til mindre børn - der skal ikke "swipes", men skærmen skal bare berøres af dit barn for at app´en fungerer. Hovedmenuen nederst på skærmen når du åbner er faktisk kategorier af billeder og dyr som dit barn kan finde i app´en. De 6 kategorier er dyr, køretøjer, vilde dyr, vilde fugle, musikinstrumenter og husholdning. Når dit barn trykker på en kategori, vises der 3-12 enheder med søde tegninger og når der røres ved tegningerne, så kommer der et figtigt fotografi af eksempelvis en elefant, samtidig med at dyrets art siges og dyrelyden for det pågældende dyr begynder. Når der røres ved billedet igen forsvinder lyd og billede og barnet kan røre ved en anden tegning.  Husk at hver ting har 5 rigtige fotos og lyde og der kommer noget nyt hver gang dit barn rører ved skærmen. Når du leger med applikationen vil du opdage noget endnu mere smart - hver ting har ikke et men 5 rigtige fotografier og lyde! Når der kommer noget nyt hver gang barnet rører ved skærmen fastholdes barnets interesse. Og en lille god detalje - ryst smartphonen ved dyrelydene - så gentages lyden. Superfin brugervenlighed for 2 - 4 år.

Screenshots:

Konklusion:

App´en er gennemtænkt og pædagogisk - der er både tegnede tegninger og rigtige fotos - som på begge måde er med til at fastholde barnets interesse. At app´en og er lavet på dansk er også rigtigt dejligt til vores små poder. Igen en smart måde at få børn helt ned til mindste alder til at lære og lege samtidig. prøv den første gang sammen med dit barn - og se selv om det er en succes. Absolut downloadværdig.

Link til Sound Touch Lite som børneapp og kilde på App Store eller Google Play

Eller scan QR kode her Iphone-Ipad / Android:

-----------