Cykelmyggen - sødt og rigtigt fint puslespil til børn

Brugervurdering:  / 17
DårligBedst 

 Pris: gratis

Cykkelmyggens puslespil som app til børn er godt som hyggeligt tidsfordriv til børn der godt kan lide at lave puslespil - godt for 3-7 årige.

Funktionalitet og brugervenlighed:

Du eller dit barn starter med at vælge et puslespil som skal samles - derefter smamles puslespillet så ved at de enkelte brikker "trækkes" hen på den rigtige plads. Undervejs er der søde kommentarer fra en børnestemme og begejstring når puslespillet er samlet. Der er flere puslespil med forskellige antal brikker helt fra 4 - 80 brikker (ipad), og når barnet spiller og de enkelte brikker placeres, skal de ikke nødvendigvis placeres præcist, men bare tæt på stedet, så falder brikken selv på plads. Det er specielt godt når der nu er børn som spillet er rettet til. Fin brugervenlighed for 3 - 7 år.

Screenshots:

Konklusion:

Når der skal samles puslespil, er det godt at der undervejs krydres med kommentarer og børnelyde, så barnet motiveres til at fortsætte med puslespillet. Der er i App´en også mulighed for at købe (pt. dkk. 42,-)hele den oprindelige bog om cykelmyggen Egon, som oplæses og hvor barnet også undervejs kan samle puslespil. Der er farvestrålende puslespil og flot grafik og lydene er fint afstemt - så det er en nydelse at se som forælder hvordan barnet hygger sig med puslespillet.  - Denne app til børn er meget enkel - men den opfylder til fulde formålet med at underholde børnene. Husk at slå "in-app-purchase fra" så dit barn ikke køber bogen uden din accept. Se evt. hvordan her: undgå in-app køb.

Link til Cykelmyggen som børneapp og kilde på App Store

Eller scan QR kode her: