Lego4+ app - super børneapp

Brugervurdering:  / 155
DårligBedst 

Pris: Gratis

Lego 4+ er et sjovt og udfordrende spil til dit barn. Saml legomønter for at få åbnet de forskellige legodele. Hvor mange ting kan dit barn få samlet?

 

Funktionalitet og brugervenlighed:

I hovedmenuen er der mulighed for at trykke på en bil eller en pokal nederest i billedet. Trykker dit barn på bilen,kommer der forskellige legoklodser frem, som kan vælges og dit barn kan begynde at bygge en bil. Fortryder man valget af en legoklods, kan der bare trykkes på legoklodsen i venstre side af billedet. Når bilen er færdig skal man ud og samle legomønter. Hver gang alle legomønter bliver samlet, låses en ny legoting op. Biler kan flyve, larme med sirener og figurer mv. skal samles. Der er mange aktiviteter så bare gå igang. Man kan trykke på pokalen i hovedmenuen og så vises de figuer dit barn har samlet.  Meget brugervenlig og enkel til de mindre børn.

Screenshots:

 

Konklusion:

Det er et rigtig godt og sjovt spil til dit barn, en flot, men enkel grafik i 3D. Dit barn kan helt sikkert få lang tid til at gå med at bygge legoting, køre med legobilen og samle mønter, og så er der selvfølgelig masser af lyde og musik.

 

Link til Legoapp4+ børneapp og kilde på itunes

Link til Lego app 4+ børneapp på Google Play

Eller scan QR kode her:

iphone/ipad og android