Silke, Syng og lær - rigtig god børneapp

Brugervurdering:  / 32
DårligBedst 

Pris: Gratis (fuld udgave købes i app)

Her får du en hyggelig app med sang og 3 udfordrende - men meget pædagogiske spil til dit barn - også til de helt små børn. Silke og hendes ven krokodillen fortæller dit barn hvad du skal gøre.

Funktionalitet og brugervenlighed:

Når dit barn kommer ind i hovedmenuen kan der vælges en "bog": "Tommelfinger" og her kan dit barn blive aktiveret med 1 sang og 3 forskellige udfordrende spil, 2 puslespil og 1 huskespil. De andre "bøger" (11 ialt) koster de 11 andre bøger koster 12,- stykket, med rabat hvis du køber flere. Når dit barn trykker på Silke eller krokodillen, så snakker eller griner de. Hvis dit barn trykker på sangen, går den igang og synger første vers og for at gå videre til næste vers, skal dit barn trykke på pilen i højre side. Mens de fem vers bliver spillet, har dit barn mulighed for at trykke på forskellige instrumenter nederst i billedet. Der er en klokke, en tromme, en tamburin, en cykelklokke, et horn, en kazoo og til sidst kan man trykke på en numse, så der kommer en pruttelyd. Det er meget nemt for dit barn selv og sidde og spille - meget brugervenligt.

Screenshots:

Konklusion:

Link til Silke, syng og lær børne app og kilde på itunes

En rigtig fin app til børn, med mange søde figurer og hyggeligt at dit barn kan sidde og spille med på instrumenter i sangen. Vær dog opmærksom på at dit barn ikke køber de andre bøger ved at trykke på dem - der er ikke nogen speciel børnesikring på - hvilket kan være problematisk. Ellers en god og sød app.

Eller scan QR kode her: