Ordspillet - super lærerig for børn

Brugervurdering:  / 25
DårligBedst 

Pris: Gratis

Ordspillet må være en af de rigtig søde og meget lærerige ipad apps til de helt små børn - masser af søde billeder og børn der fortæller - og så på dansk. Se her...

 

Funktionalitet og brugervenlighed:

Når man starter app´en kommer man ind på de 12 første billeder af dyr. Ved at trykke på et af dem, popper billedet op, og en sød børnestemme fortæller hvad billedet forestiller og på mange af billederne kommer der også dyrenes lyde. Du kan "svipe" til næste side og få 12 billeder af musikinstrumenter og her foregår det på samme måde. Sidste side er billeder af ting og sager som børenerne sikkert kan genkende fra sit værelse eller børnehaven og fremgangsmåden er den samme. En meget brugervenlig børneapp.

Screenshots:

Konklusion:

 

Her lærer dine børn - også helt små - mange udtaler og lyde - og vil efter kort tid kunne sætte navn på billederne. Det er nogle fine tegninger af de forskellige ting, og gode lyde der er sat på. Appen fungerer meget godt, og det er en flot grafik. Bagerst i spillet har udbyderen tre spil mere som er lavet efter samme princip. Der er bogstaver og tal - god idé -  De koster 12 kr stykket (der er børnesikring på), og kan hurtigt vise sig at være alle pengene værd.

Link til Ordspillet børne app og kilde på itunes

og på google Play som børneapp

Eller scan QR kode her:

Iphone/ipad android