Appsportal.dk´s app guide hedder "Apps i fokus" og giver dig overblikket, så du kan vælge de bedste apps, der kan det samme indenfor et specifikt område til din smartphone. Og hvis du leder efter en ny app, kan du herunder se de forskellige "apps i fokus". Spild ikke din tid med kedelig research om hvilke apps du skal bruge til de forskellige formål.

Se alle undergrupperne i disse app guides - som hele tiden bliver flere og flere:

App Guide: 5 gode apps om restauranter

Har du stået og manglet overblik over gode restauranter i nærheden af hvor du er? I denne app guide har vi testet mange apps, som skulle give "restaurantoverblikket", for at finde nogle af de bedste til opgaven. Vi har igen fokuseret på de gratis restaurant apps - du kan i app guiden se hvilke der er klart de bedste. De bedste har udmærket sig ved at være downloadet over 50 mio gange - så det taler vel for sig selv? Se de 5 gode restaurantapps i denne App Guide

App guide: 7 Kalorie tæller apps - få styr på vægten

I denne app guide, har vi igen lavet masser af research på alverdens apps, for der er en hel urskov af den type apps, der kan holde styr på dine kalorier. I denne app guide har vi fokuseret på de gratis apps - du kan i app guiden se hvilke der er klart de bedste. Disse er downloaded flest gange og er de mest populære - men er de også værd at bruge i det daglige? Se hvilke kalorietæller apps der er i denne app guide.

App guide: Gode, gratis navigations apps

Appsportal.dk giver dig her en app guide med 5 af de absolut bedste - og samtidig billigste - navigations apps på markedet lige nu. Vi har fundet frem til de 5, der giver mening at downloade for dig. Du får nogle nøgleord, så du bedre kan vælge hvilken der passer dig bedst i App Store og Google Play. I app guiden har vi fokuseret på, at de valgte apps er enten gratis eller koster under kr. 50,- som et engangsbeløb. Vi har altså IKKE udvalgt de traditionelle navigations apps fra Navigon, TomTom, Garmin og Sygic, som alle koster flere hundrede kroner - bare for kortene til et enkelt land. Men se hvilke navigations apps der er med i denne app guide.

Se 9 gode fitness apps

Se de gode Fitness apps..! Vi har gennemgået rigtigt mange af de almindelige og ualmindelige fitness apps, så i denne App Guide, har vi udvalgt nogle af de bedste. Der er ingen tvivl om, at det er dit eget behov, som afgør hvilken en af de udvalgte fitness apps, der er den bedste for dig. I App Guiden har vi prioriteret de gratis fitness apps, som du kan bruge som "træningsmakker" eller som "hjælper", imens du dyrker sport eller anden fysisk aktivitet. Se disse fitness apps der er med i denne app guide.

9 gode opskrifts apps

Vi har lavet research på rigtigt mange opskrifts apps - både udenlandske og danske - og vi kan konstatere at der er en del gode og en hel del dårlige også. For at du ikke skal bruge din kostbare tid med at finde de(n) bedste indenfor kategorien "Opskrifter", har vi samlet nogle af de apps i denne app guide, som er værd at bruge i det daglige. Se hvilke opskrifter der er med i denne app guide.

App guide: Puzzle apps - online mod andre

Vi har udvalgt nogle af de rigtigt gode til din smartphone eller tablet, der udfordrer dig i strategi, ord, matematik og taktik - online. Se vores anmeldelse af de gode puzzle games vi har i fokus i denne app guide.

Tema apps

 

Appsportal.dk´s app guide er god til dem der ikke vil bruge tiden til at finde de gode apps, der dybest set kan det samme. Vi kalder disse apps i fokus for "App guide" - og dem vil der kommer mange flere af - bare hold øje.