Tips til din android

dagligdagstips til Android del 2

Brugervurdering:  / 1
DårligBedst 

 Få mest ud af dn plads på skærmen ved at bruge widgets - dynamiske programmer, der fungerer perfekt. Du skal blot holde fingeren på en tom  plads og derefter vælge widgets fra pop-op-menuen. Der er et stort udbud af widgets i forskellige størrelser og funktioner, så søg på Android Marked for at finde hvad du synes er interessant.

 Foretrækker du ikke at blive generet af en lyd, hver gang der kommer en e-mail? Gå ind i Gmail menuen,  Indstillinger, og sæt ringetonen til Lydløs. Du vil stadig se nye meddelelser i panelet øverst på din skærm, og du kan altid trække panelet ned for at få detaljerede oplysninger. Du kan konfigurere SMS-beskeder og andre alarm-genererende apps på samme måde.

 Vil du oprette et hurtigkald til de mennesker, du ringer mest til?. Sæt fingeren på din skærm (et tomt sted) og vælg derefter Genveje. Tryk derefter direkte opkald og vælg den person fra din kontaktliste, som du ønsker at lave hurtigkald på.

 

 For at få dine foretrukne websider på dit home skærmen, så tryk et langt tryk på websitet i browserens bogmærker og vælg derefter Tilføj genvej til.

 Prøv at bruge mapper til at holde din skærm organiseret. Tryk et langt tryk på en tom plads og vælg Mapper at oprette en ny mappe. Du kan derefter trække og slippe hyppigt anvendte kontakter, programmer, eller andre genveje ind i den nye mappe. Hvis du vil omdøbe en mappe, tryk på den og sæt mappen i titellinjen, mens den er åben.

 Android AstroAstro app, giver dig mulighed for at arbejde med din telefon, som du gør med din computer. Lav filhåndteringen hurtig med et hjælpeprogram som Astro, som også giver dig mulighed for at navigere i  mapper og flytte eller slette filer efter behag.

 Har du behov for at klippe og indsætte tekst? Et langt tryk på en tekst - og hvis du er på et website, skal du trykke på Menu-tasten og brug Markér tekst.

 Du kan altid se den aktuelle dato til enhver tid ved at røre fingeren til øverste venstre hjørne af skærmen.

 Indlæsning af filer på din Android telefon: tilslut usb-forbindelse til din pc og træk ned på frontskærmen. Tryk på USB-er tilsluttet boksen, og tryk derefter på ok når dialogboksen ved bekræftelsen vises. Nu bruges mobilen som en harddisk på din PC, og du kan derefter trække og slippe filer som du ønsker.

 Synkroniser din Outlook kalender med din telefon uden besvær. Installer Google Kalender Sync og lad den gøre arbejdet for dig.

 For at synkronisere dine kontaktpersoner i Outlook uden at bruge en Exchange-server, kan du prøve GO Kontakt Sync, et open source-værktøj til din PC.

 Tal gratis ved at bruge Fring, en gratis mobil chat-klient til Android. Med Fring kan du foretage opkald over Google Talk og Skype.

 Indgående opkald fra dine kontaktpersoner, har du også har mulighed for at give brugerdefinerede ringetoner. Tryk på Ringetone og ændrer hver enkelt kontaktpersons ringetone som du ønsker.

 Vil du bruge dine egne MP3-filer som ringetoner? Lav en ny mappe på dit hukommelseskort og omdøb den "ringetoner". Kopier dine MP3-filer til den mappe, og de vil automatisk dukke op i dine valgmuligheder. Nye mapper som du kalder "alarmer" vil gøre det samme for de respektive funktioner.

 I Android kan du holde flere browservinduer åbne på samme tid. Et langt tryk på et web-link, så åbner du det i et nyt vindue. Så kan du trykke på Menu-tasten, imens i browseren for at skifte mellem vinduerne.

Sikring af din Smartphone

 Android indeholder en mulighed for at bruge enkle mønstre til at sikre din telefon.  Du kan simpelt hen føre fingeren hen over skærmen i et bestemt mønster. Kig efter skærmens oplåsningsmønster under "sikkerhed".

 For at få endnu mere beskyttelse, så kan du downloade Mobile Defense app. Med den kan du bruge en pc til at spore telefonen via GPS, og fjernbetjent låse mobilen, så du sikrer alle dine data ikke falder i forkerte hænder.

Tilføj vigtige Apps

 Hvis du håndterer en masse af Office-filer, så kan app´en Go være lige noget for dig. Den gratis version giver dig mulighed for at se Word og Excel-filer. Betalingsversionen tilføjer redigeringsfunktioner, sammen med PDF og PowerPoint visningsmuligheder.

Android Photoshop app til mobil fotoredigering er svær at slå - og så er den gratis :-)

 Få optimalt musikudbytte af din android TuneWiki, som automatisk finder og ruller tekster ved siden af ​​din sange, når de spiller. Desuden giver det dig adgang til internetradio og nogle cool community-funktioner til deling.
Tilpas din telefon Helt

 Få fuld fordel af telefonens LED-lys ved at installere Missed Call, som konfigurerer telefonens lys til at blinke med specifikke farver, når opkald fra bestemte personer ikke bliver taget.

 Hvis du prøver en betalt Android app og beslutter dig for, at du ikke vil have den alligevel, så returner den. Android Marked giver dig en fuld refusion i op til 24 timer efter ethvert køb, forudsat at du ikke har prøvet at returnere den samme app før.