Tips til din android

screenshots på android..? se bare her

Brugervurdering:  / 3

Så får du lige en enkel måde at lave screenshots af din android på - UDEN at din android skal rootes..:-) Ganske enkel fremgangsmåde

Du downloader app´en MyPhoneExplorer fra Android Marked og læser resten af vores vejledning via anmeldelsen af app´en til android

screenshots fra anmeldelsen:

dagligdagstips til Android del 2

Brugervurdering:  / 1

 Få mest ud af dn plads på skærmen ved at bruge widgets - dynamiske programmer, der fungerer perfekt. Du skal blot holde fingeren på en tom  plads og derefter vælge widgets fra pop-op-menuen. Der er et stort udbud af widgets i forskellige størrelser og funktioner, så søg på Android Marked for at finde hvad du synes er interessant.

 Foretrækker du ikke at blive generet af en lyd, hver gang der kommer en e-mail? Gå ind i Gmail menuen,  Indstillinger, og sæt ringetonen til Lydløs. Du vil stadig se nye meddelelser i panelet øverst på din skærm, og du kan altid trække panelet ned for at få detaljerede oplysninger. Du kan konfigurere SMS-beskeder og andre alarm-genererende apps på samme måde.

Dagligdags tip til Android del 1

Brugervurdering:  / 1

Nedenunder vil du finde nogle dagligdagstips, nogle af dem kender du nok, men andre er ikke så kendte. God fornøjelse!

 Hold Home knappen nede og så får du vist dine 6 seneste apps.

 For at aktivere luppen på browseren, så klik på trackballen 2 gange. 

 For at lave egne ringetoner, alarmer og meddelelsestoner, kan du lave en mappe inde i hukommelseskortet, hvor hver mappe indeholder sit eget navn eksempelvis "ringetoner" "alarmer" "meddelelsestone"

Hvordan ændres tastaturet?

Brugervurdering:  / 6
Ved du, at din Android smartphone har flere tastaturmuligheder?
Fint, for det betyder, kombineret med dem der også ligger på Android Marked, at der er snesevis af forskellige tastaturmuligheder også til download. Se nedenfor for at lære hvordan du bruger dette. Det er en let og meget nyttig funktion. Jeg håber at du kan bruge det til noget.


Sådan aktiverer du de downloadede tastaturer:

Gå til indstillinger
Gå til "Sprog og Keyboard"
Rul ned
Afkryds det nyligt hentede tastatur.

Hvordan ændrer du så dit tastatur?

Åbn et tekstfelt
Langt tryk
Vælg "indtastningsmetode"
Vælg dit tastatur
Nemt ikke?