Wifi hotspot - Del dit mobile internet med en anden enhed.

Brugervurdering:  / 20

Med Internetdeling på din android, kan du forbinde andre enheder - iphones, ipods, ipads eller computere med internettet via mobildataforbindelsen på din android smartphone. Du bruger bluetooth/wifi til dette. Hvad kan jeg så bruge det til? Jo hvis du har "ubegrænset" mobilt internet på din android, og din kæreste, ven eller barn ikke har på sin enhed, så kan dette udnyttes optimalt :-)

android er størst

Brugervurdering:  / 1

Som det ses i diagrammet ovenfor, og baseret på data fra Pus Ad Network, det ser ud som om Android mobile operativsystem har en godt tag i markedet med en markedsandel på 36,3% fra den første uge af juli. Den regerende konge iOS, har nu 34,4% (iPhone). Men når der medtages markedsandele fra iPad og iPod, springer den samlede markedsandel til en 60% af markedet. De andre spillere, BlackBerry, Windows Phone, og WebOS, er ikke engang med i opløbet.

3D skærm i HTC - Evo kommer nu.

Brugervurdering:  / 1

Så er det snart muligt at få 3D skærm ud af din smartphone. Den seneste topmodel fra HTC - Evo 3D kan - efter sigende - både optage og afspille 3D-video - og det er ovenikøbet uden briller - lover fabrikanten.

HTC ´s pressemeddelelse skriver at telefonen er klar til at blive sendt på markedet i Europa og specifikt i Danmark forventes den til salg i løbet af 3. kvartal 2011. 

Bedste mobil sikkerhed til android

Brugervurdering:  / 11

Bullguard Mobile Security

I en test af 5 mobile sikkerhedsprogrammer i Altomdata har Bullguard Mobile Security opnået den fornemme ære at være det bedste produkt til formålet.  

Her et par korte stikord fra testen: Installationen var let og elegant og stort set ingen opsætning af programmet.

Over 99% af android mobiler kan hackes lige nu

Brugervurdering:  / 12

Google-programmer vil være usikrede i mindst 14 dage - det giver kriminelle adgang til personlige oplysninger på din telefon!
Over 99% af Android-telefoner er sårbare over for tyveri af data ved adgang til internettet fra et ikke-sikret netværk.
Programmer installeret på android enheder interagere med Google-tjenester ved at bede om en ægthedsbekræftelse - en form for digitalt ID.
På dette tidspunkt bliver androidmobiler så sårbare over for tyveri, hvis de altså sendes over et ikke-sikret trådløst netværk.  De data der lækkes vil være gennem brugerens web-baserede tjenester, såsom Google Kalender og med ældre versioner af softwaren, bliver man mest sårbar.

Hvad er android? 2,2

Brugervurdering:  / 2Android er et mobilt styresystem lavet af Google. Det forvandler stort set din mobiltelefon til en personlig computer i lommeformat. Android kommer med fuld web browser og kan surfe på internettet, give adgang til mere end 100.000 applikationer via Android Marked, herunder Gmail, Pandora og Facebook, samt muligheden for at spille spil, lytte til musik og videoer, sende SMS-beskeder, og foretage opkald på telefonen.

Android er open-source software, hvilket betyder at alle kan gøre operativsystemet bedre. På den måde kan du drage fordel af ikke blot viden om Googles udviklere, men også af tredjeparts udviklere. Du kan også opgradere din eksisterende Android-telefon til 2,2 og få de samme fordele uden at skulle bruge en ekstra skilling.

Android møder konkurrence fra Ipad 2

Brugervurdering:  / 6

VS 

Ipad 2 vil uden tvivl stjæle markedsandele for androidbaserede tablets - bl.a. Honeycomb 3.0. Med et kamera til videokonferencer, og med IPAD 2 som er tyndere og lettere, vil det give Android tablets en masse at tænke over.

Virksomhederne er også begyndt at sammenligne de eksisterende tablets

Der er penge i apps!

Brugervurdering:  / 5

Mobile apps kan være en meget god forretning, uanset hvilken platform de udvikles til. Men det er umiddelbart nemmere at gå til på IOS eller android-platforme fremfor Symbian. Mange tror måske, at der ikke er penge i Android-apps, men det er helt forkert. Tech-portalen Electricpig har kigget på forskellige softwareudgivere, som alle har tjent millioner på Android-apps.

Better Android Apps har tjent omkring 1,34 millioner dollar på salget af sine Better Keyboard og Open Home applikationer. Yongzh har fundet en meget attraktiv niche med udviklingen af Playstation og Sega-emulatorer til Android. Firmaet har omsat for 1,81 mio. dollar.

Flere artikler...