Apps om sociale netværk til Iphone og ipad

Send flotte vejrfotos med Instaweather

Brugervurdering:  / 27

         Pris: Gratis 

Har du lyst til at dele din lokale vejrudsigt med dine venner?


Instaweather er et rigtig god social app, med et meget enkelt budskab - vis med et foto hvordan det lokale vejr er lige nu hos dig og del det med dine venner på instagram. Men kan du kun dele det via Instagram?

Screenshot:

 

Konklusion:     

  • Instaweather er meget nem at bruge - og dine Instaweather-fotos gemmes i en særlig mappe i dit bibliotek, ret praktiskt 
  • Der er en del flotte skabeloner og personlige indstillinger du kan vælge imellem, så du kan præge dit foto, med de vejrinformationer som du selv ønsker.
  • Du kan dele både via facebook, sms, twitter, mail, foursquare og Instagram, naturligvis.

  • De fotos som du gemmer eller deler, er reduceret i skærmstørrelsen - de fylder ikke hele skærmen. Det giver ikke en optimal fotooplevelse, når det er sorte bjælker i top og bund, fordi fotoet er reduceret.  

Link til instaweather app iphone ipad og kilde på App Store

Instagram - social foto app

Brugervurdering:  / 4

Pris: Gratis

Med denne foto app - kan du også være social med dine venner, se andre interessante fotos og meget mere. UPDATE: NU OGSÅ MED VIDEO...!

Funktionalitet og brugervenlighed:

Twitter - iphone

Brugervurdering:  / 3

  Pris: Gratis

Følg dine interesser med twitter app til Iphone: Løbende opdateringer fra dine venner, brancheeksperter, foretrukne berømtheder, og hvad der sker rundt omkring i verden.

Funktionalitet og brugervenlighed:

Google+ - godt socialt medie..

Brugervurdering:  / 1

  Pris: Gratis

Med denne sociale app har du mulighed for at være "på" det sociale medie uanset hvor du er.  Del og fælg med andre overalt..

Funktionalitet og brugervenlighed:

Kforum - dit kommunikations netværk på app

Brugervurdering:  / 1

  Pris: Gratis

Her får du et kæmpe kommunikationsnetværk og faglige artikler om alt med på farten - som app på din Iphone. Følg dine farvoritbloggere og opdater dit kontaktnetværk med Kforum app til Iphone: Her får du løbende opdateringer fra dit netværk, brancheeksperter og jobs.

Funktionalitet og brugervenlighed:

Foursquare - udforsk verden omkring dig..?

Brugervurdering:  / 2

  Pris: Gratis

Denne app giver dig mulighed for at udforske verden omkring dig - og få insidertips fra andre foursquare brugere. Vis hvor du er og få tips om spisesteder, caféer natteliv og forretninger.

Funktionalitet og brugervenlighed: