Apps om erhverv til Android

Tripadvicer app - Find hoteller mv. android

Brugervurdering:  / 3

  Pris: Gratis

Med denne app vil du hurtigt finde ud af brugeranmeldelser om hoteller, restauranter og forslag til aktiviteter. Ganske god app hvis du vil have anmeldelser om hoteller i den by som du skal opholde dig i - eller en restaurant som du ønsker at invitere gæster hen på, men som du ikke har kendskab til. Du kan finde nynye steder, som du vil have lyst til at besøge eller få nærmere kendskab til.

Funktionalitet og brugervenlighed:

Skype app til smartphone

Brugervurdering:  / 11

    Pris: Gratis

Hvem kender ikke Skype på din computer..? Med denne app kan du lave opkald, videoopkald og chatte med alle andre på Skype GRATIS..! Skype app´en virker via 3G eller Wi-Fi, dvs. du kan også bruge den "på farten". Du kan også ringe til dine kontaktpersoner som ikke har Skype-app´en - det koster bare lidt. Men hvorfor ikke lave en konto hos skype..? Det er gratis.

Funktionalitet og brugervenlighed:

Job app til smartphone

Brugervurdering:  / 1

    Pris: Gratis

Med Jobview-app får du mulighed for at se og søge ledige jobs i landet, men også i dit lokalområde. Du kan desuden også med dit CV indtastet og hvis du logger ind, få match på dit cv i forhold til de ledige jobs. En app for de jobsøgende der vil være "på" hurtigt og selvfølgelig også for de nysgerrige.

Funktionalitet og brugervenlighed:

Linkedin app Android

Brugervurdering:  / 1

  Pris: Gratis

Du skal tilmelde dig Linkedin på nettet - så kører dit forretningsnetværk - nu også på din smartphone. Få alle dine Linkedin kontakter direkte på din smartphone. Du kan også udvikle dit netværk på farten - når du lige har nogle ledige minutter.

Funktionalitet og brugervenlighed: